Πρωταθλητής Κ-20 το ΑιγάλεωΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

2022-06-07

Πρωταθλητής Κ-20 το Αιγάλεω

    

 

 Με μήνυμα «όχι στη βία, ναι στη φιλία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ο τελικός του Final Four Κ20 Super League 2 ανάμεσα στις ΠΑΕ Κηφισιά και ΠΑΕ Αιγάλεω. Πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2021-2022 αναδείχθηκε η ΠΑΕ Αιγάλεω με σκορ 2-1 στην παράταση.

Την γιορτή της Κ20, άνοιξαν τα τμήματα της Κ8 και της Κ10 των ΠΑΕ Κηφισιά και ΠΑΕ Αιγάλεω που καθήλωσαν το κοινό με ταπεραμέντο τους. 

Στο πλαίσιο των Κοινωνικών Δράσεων της Super League 2, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η Διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε δωρεά στο Ζάννειο Ίδρυμα, όπου ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξενεί γυναίκες και παιδιά, πρόσφυγες από την Ουκρανία και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα» με έδρα το Αιγάλεω. Οι δωρεές ανακοινώθηκαν παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Θωμάκου και της Προέδρου του Συλλόγου «Η Ελπίδα» κυρίας Κατσανάκη.

H Super League 2 και ο Πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Θωμάκο, τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα για την παρουσία τους. Εκφράζουν παράλληλα τις θερμές τους ευχαριστίες στον Δήμο Καλλιθέας, το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Γρηγόρης Λαμπράκης και την ΠΑΕ Καλλιθέα για την παραχώρηση του Σταδίου και τη βοήθειά τους στην οργάνωση του τελικού.