Αποφάσεις Μονομελούς 8.4.22ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

2022-04-08

Αποφάσεις Μονομελούς 8.4.22

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ με απώλεια του αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3 και χρηματικό πρόστιμο 2000€ (μη τέλεση αγώνα 6.3.22).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός)
  • ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ την υπόθεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΗ, του ΘΩΜΑ ΦΥΤΙΛΗ, του ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ, καθώς και της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΑΦΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΦΥΤΙΛΗΣ ΘΩΜΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 2.500€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ευθύνεται για τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας χρηματικό πρόστιμο για τις παραβάσεις Αγγελή και Φυτίλη 1000€ και ομοίως χρηματικό πρόστιμο για την παράβαση του Π. Μυροφορίδη 1000€. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολικό χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας 1500€ ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον ΜΑΝΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 1000€.